суббота, 26 марта 2016 г.

                Posao kod kuce,za celu porodicu!!

Ako ste zainteresovani da popunite svoj budžet,

osigurate

pristojnu zaradu koja se isplaćuje svakog 10 u mesecu,

ne čekajte.  

 

SIGURAN-BEZBEDAN-DUGOROCAN

POSAO OD KUCE

ZA SVE PUNOLETNE

PAMETNE I AMBICIOZNE

OSOBE!



















SFI je internet kompanija koja se bavi

prodajom

proizvoda izuzetno velikog i različitog spektra.

U svojoj ponudi ima preko

 73.000

proizvoda.

Na internetu se nalazi već

punih 18 godina.






ŠTA VAM SFI KOMPANIJA PRUŽA:


  1. Mogućnost da se registrujete BESPLATNO i da BESPLATNO pokrenete vlastiti posao i da zarađujete
  2. SFI vam pruža mogućnost fleksibilnog radnog vremena. Vi sami određujete vaše radno vreme, kad počinje , koliko traje itd.
  3. Mogućnost primene višestrukih načina rada i ostvarivanja zarade
  4. Dobijate fantastičnu mogućnost da naučite vrhunske metode  internet marketinga i direktno ih primenite u cilju ostvarivanja vaše zarade. Kompletan SFI sajt je prepun veoma vrednih informacija, uputstava, saveta koji vam olakšavaju rad.
  5. SFI vam nudi dva izuzetno vredna i veoma kvalitetna internetmarketing kursa, koji detaljno opisuju rad u SFI (LAUNCHPAD) i internet marketing.
  6. SFI obezbeđuje i odličnu podršku koja podrazumeva i razne korisne alate, forum, i ono najvažnije izuzetno kvalitetnu podršku ostalih članova iz celog sveta. To teško da ćete naći na nekom drugom mestu

Uclanite se i budite deo mog TIMA!


Dodajte me na FB kako bih Vam pomogla i

uvela u posao













Zato registrujte se sada,i necete zazaliti!!


 SFI kompanija se bavi prodajom digitalnih i fizičkih proizvoda. U svojoj ponudi trenutno ima preko 73.000 različitih proizvoda. Ova brojka označava samo trenutni broj proizvoda jer on je u stalnom porastu. Prosek od 22sec. po novo učlanjenom članu samo po sebi govori da je i stalan porast članstva u SFI.
Posao u SFI zamišljen (i u praksi ostvaren) kao fantastičan spoj obuke i primenjenog znanja, koji kao finalni rezultat daje ZARADU.
SFI radi sa konkretnim stvarnim proizvodima od čije prodaje ostvaruje svoj profit.Samim tim jasno je da je ovde reč o prilivu konkretnog i zdravog novca. SFI se ne finansira od članarina niti na bilo koji način naplaćuje članstvo, konkretna prodaja je izvor novca i profita. Od 2009 godine sastavni deo SFI kompanije je i online prodavnica TripleClicks
Ako ste čuli za svetski poznate internet kompanije kao što su Amazon ili Clickbank, onda verovatno imate predstavu o čemu se radi. Obe kompanije su isplatile više milijardi dolara svojim affiliate partnerima.
Ipak ono što izdvaja SFI od ostalih sličnih internet kompanija je konkretan pristup svakom svom članu. Jer SFI priža obimnu podršku u vidu kompletne obuke svakog novog člana. Takav pristup je jedinstven i druge internet kompanije ga nemaju ili je veoma slabo razvijen. Bukvalno u drugim internet kompanijama slične delatnosti prepušteni ste sami sebi i vašem znanju i sposobnostima.
Raditi u SFI kompaniji je pravo zadovoljstvo, jer svakom ko je spreman da nauči kako se zarađuje, pružiće se prilika da naučeno kroz SFI i praktično primeni te tako i ostvari ZARADU.
Limit za zaradu ne postoji odnosno limit ste sami vi. Koliko ste spremni da naučite o internet marketingu, koliko ste spremni da radite o tome odlučujete samo vi.
Ono što je izuzetno u SFI je višestruka mogućnost zarade. Podeljena je po interesnim oblastima  tako da sami možete da odaberete način posla i zarade koji vam najviše odgovara i prema čemu imate sklonosti.
NEKOLIKO NAJVAŽNIJIH OBLASTI ZARADE U SFI
  1. Stvaranje vlastitog Tima
  2. Promocija proizvoda  iz Tripleclicks online prodavnice. Izbor preko 73.000 proizvoda
  3. Zarada od prodaje vaših vlastitih proizvoda
  4. Zarada dovođenjem drugih prodavaca
  5. Zarada promocijom/reklamiranjem online aukcija PriceBenders



 

Комментариев нет:

Отправить комментарий